ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Όλοι οι αριθμολόγοι πιστεύουν ότι μπορείτε να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας εαυτό και να προβλέψετε τις μελλοντικέ σας προοπτικές, αναλύοντας τους προσωπικούς σας αριθμούς.

Πιστεύεται ότι μέσω της αριθμολογίας- μελέτης των αριθμών - είναι δυνατόν να αναλύσετε το χαρακτήρα σας και να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας εαυτό. Λέγεται ότι οι αριθμοί κρατούν επίσης το κλειδί του πεπρωμένου, δείχνοντας εκείνο που μας επιφυλάσσει το μέλλον σε κάθε τομέα, συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού, της κοινωνικής ζωής και της καριέρας.

Αυτή η αρχαία μορφή μαντικής χρησιμοποιούταν από πολύ παλιά, τουλάχιστον από την εποχή των Βαβυλωνίων. Ωστόσο, ο Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας, που έζησε τον 6ο αιώνα προ Χριστού, ήταν εκείνος ο οποίος ανέπτυξε το σύστημα το οποίο χρησιμοποιούμε σήμερα. Ο Πυθαγόρας - φιλόσοφος, μαθηματικός και αστρολόγος πίστευε ότι τα πάντα μπορούσαν να εκφραστούν ως αριθμός.

Αρχή των όντων είναι οι αριθμοί. Κάθε πράγμα είναι ένας αριθμός και τα μέρη στα οποία σύγκειται ο αριθμός είναι και μέρη του πράγματος, επομένως όλα είναι αριθμοί και σύγκειται από αριθμούς. Επίσης η αρμονία και η συμμετρία που διέπει τις σχέσεις των πραγμάτων και το σύμπαν ως ολότητα είναι αναλογία που επικρατεί στις μεταξύ των αριθμών σχέσεις. Όλα δηλαδή έχουν γίνει σύμφωνα με τους αριθμούς.

Έτσι οι αριθμοί είναι η κατ' είδος, αλλά και η καθ' ύλην αρχή των όντων. Τίποτα δεν θα ήταν σαφές αν δεν υπήρχε ο αριθμός και η ουσία του. Πράγματι με πολλούς τρόπους, οι αριθμοί φαίνεται να δίνουν ταυτότητα σε ορισμένα πράγματα και επομένως καθένας από αυτούς λέγεται ότι έχει το δικό του χαρακτήρα.

Μερικοί αριθμοί θεωρείται ότι έχουν μεγαλύτερη δύναμη από άλλους. Οι μονοί ονομάζονται «αρσενικοί» και είναι δυνατότεροι από τους «θηλυκούς», ζυγούς αριθμούς.
Προηγούμενη Σελίδα        http://provlepseis.idx.gr        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on se.gr