ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τα χαρτιά που προορίζονται για την μαντική πρέπει να φυλάσσονται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και να μην χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους, επειδή, όπως και καθετί άλλο, συλλαμβάνουν επιρροές και ποτίζονται με ορισμένες αόρατες αλλά χειροπιαστές ιδιότητες, ανάλογα με την χρήση τους.
Πριν ξεκινήσουμε να διαβάζουμε τα χαρτιά για τους άλλους καλό θα ήταν να εξασκηθούμε στο ανακάτεμα και το ρίξιμό τους και να έχουμε τον κατάλογο των εννοιών τους κοντά μας. δοκιμάστε να τα ρίξετε για εξάσκηση μερικές φορές έχοντας μια συγκεκριμένη ερώτηση στο νου σας και δείτε αν μπορείτε να βρείτε την λύση μελετώντας τα χαρτιά που είναι στρωμένα μπροστά σας.

Ανακάτεμα και κόψιμο
Αν πρόκειται να τα διαβάσετε για κάποιον άλλο, ανακατέψτε την τράπουλα προσεκτικά πριν επιτρέψετε στον ενδιαφερόμενο να την πιάσει. Αυτό βοηθά να απαλλαγούν τα χαρτιά από κάθε περασμένη επιρροή και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για το διάβασμα.
Μετά δώστε τα χαρτιά στον ενδιαφερόμενο να ανακατέψει και να κόψει. Συνήθως κόβονται δυο φορές με το αριστερό χέρι, και βρίσκονται προς το μέρος αυτού που θα τα διαβάσει. Οι τρεις στοίβες που έχουν σχηματιστεί μαζεύονται η μια πάνω στην άλλη ώστε να σχηματιστεί τελικά μια στη μέση του τραπεζιού. Μετά ο χαρτομάντης θα τα καταστρώσει και θα τα ερμηνεύσει.
Προηγούμενη Σελίδα        http://provlepseis.idx.gr        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on www.idx.gr