ΓΕΝΙΚΗ Ή ΕΙΔΙΚΗ

Στην αρχή αυτής της πρωταρχικής διαδικασίας πρέπει τα δυο μέρη να ξεκαθαρίσουν τι αναμένεται από το διάβασμα. Θέλει ο ενδιαφερόμενος μια γενική πρόβλεψη ή ενδιαφέρεται για κάτι ειδικό;
Μερικές μέθοδοι κατάστρωσης χρειάζονται τη χρησιμοποίηση ενός σημαίνοντος χαρτιού, δηλαδή ενός χαρτιού που αντιπροσωπεύει είτε τον ενδιαφερόμενο είτε το θέμα που αναλύεται. Έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασιστεί είναι ποια σειρά συμφωνεί περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου ή την φύση της ειδικής ερώτησης.

Σπαθιά : αντιπροσωπεύουν ανθρώπους με πλούσια καστανά ή κόκκινα μαλλιά και καστανά ή τσαγαλιά μάτια. Προσωπικότητα δραστήρια και ενεργητική. Επιχειρήσεις και νέες δραστηριότητες.

Καρό : αντιπροσωπεύουν άτομα με ανοιχτό χρώμα δέρματος, ξανθά ή άσπρα μαλλιά και γαλανά ή γκρίζα μάτια. Τύποι εξεζητημένοι και με αυτοπεποίθεση. Χρήματα και περιουσία, επιχειρήσεις, κοινωνική θέση, ασφάλεια.

Κούπες : αντιπροσωπεύουν ανθρώπους με ανοιχτά καστανά ή κόκκινα μαλλιά, κοκκινωπή χροιά δέρματος και γαλανά, γκρίζα ή τσαγαλιά μάτια. Μια φιλική συμπονετική φύση. Συναισθηματικά ζητήματα, αγάπη και γάμος, παιδιά και καλλιτεχνικές επιδιώξεις.

Μπαστούνια : αντιπροσωπεύουν άτομα με ωχρό δέρμα, σκούρα καστανά μαλλιά και μάτια. Ισχυροί ή άνθρωποι που ασκούν έντονη επιρροή, δυνατοί χαρακτήρες. Δύναμη ή θέση, σύγκρουση, νοητικές δραστηριότητες, νόμος και τάξη, ξένες υποθέσεις. Όταν αποφασίσετε για την κατάλληλη σειρά, διαλέξτε την ανάλογη φιγούρα σύμφωνα με την ηλικία και το φύλο του ενδιαφερόμενου.

Ρήγα : για έναν ώριμο άντρα.

Ντάμα : μια ώριμη γυναίκα.

Βαλέ : για ένα νεαρό άτομο σε όποιο φύλο και αν ανήκει .

Αν επιλέξετε ένα απρόσωπο χαρτί, χρησιμοποιήστε τον ¶σσο της καθορισμένης σειράς.
Προηγούμενη Σελίδα        http://provlepseis.idx.gr        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on www.idx.gr